Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tee vuokrahakemus

Oheisella lomakkeella voit tehdä vuokrahakemuksen Kuopion ydinkeskustassa sijaitsevaan, heti vapaana olevaan As Oy Kuopion Voiportin kaksioon (2h + k + p, 39m2).

Myöhemmin tarjolle tuleviin kohteisiin ei voi vielä hakea, mutta voit jättää yhteystietosi, jolloin saat tietää ensimmäisten joukossa kun haku käynnistyy.

Täytä oheinen hakemus. Otan yhteyttä sopiviin hakijoihin mahdollisimman pian (viikot 36-40) ja sovimme asuntonäytön, jonka jälkeen voit itse päättää haluatko solmia vuokrasopimuksen. Nopean varaajan etuna saat syyskuun vuokran hintaan 99€. Jatkossa normaalivuokra on 769€/kk.

Huomaathan vuokrausopimuksen ehdot:

  • Tupakointi ei ole sallittua huoneistossa tai parvekkeella
  • Mahdolliset lemmikit tapauskohtaisesti neuvoteltavissa
  • Laaja kotivakuutus vastuuvakuutusosineen tulee ottaa
  • Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen
  • Vesimaksu kulutuksen mukaan (vesimaksuennakko 20e/kk)
  • 1 kk vuokran suuruinen sopimusvakuus (769€) tulee olla maksettuna ennen avainten luovutusta (voit halutessasi myös pienentää vakuussummaa -50% tai -75% ottamalla vakuusalennus-lisäpalvelun)
  • Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva, mutta ensimmäinen irtisanominen mahdollista vasta 10 kk päästä sopimuksen alkamisesta
  • Vuokrankorotukset elinkustannusindeksiin sidottuna (voit halutessasi ottaa myös Ei vuokrankorotuksia -lisäpalvelun)
  • Luottotietomerkinnät tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä

Kohdetta vuokraa yksityinen vuokranantaja Juha Kouvalainen. Lisätietoja kohteesta voit tarvittaessa kysyä sähköpostitse heti@vuokrattu.fi - voit täyttää joko oheisen lomakkeen tai tehdä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.

Syyskuun vuokra: 99€/kk

Jatkossa normaalivuokra 769€/kk

Täytä seuraavat tiedot mahdollisimman huolellisesti ja kerro itsestäsi. Järjestän asuntonäytöt tämän hakemuksen perusteella:

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.

Tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti ja lomake välitetään vuokranantajalle SSL-salattuna. Antamiasi tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin tai luovuteta eteenpäin ja ne poistetaan vuokralaisvalinnan jälkeen.