Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

2 h + k + p (39 m2) - syyskuun vuokra: 99€/kk

(Jatkossa normaalivuokra: 769€/kk)

Koti keskellä Kuopiota

As Oy Kuopion Voiportti valmistui ydinkeskustaan vain 300 metrin päähän Kuopion torista, Sankaripuiston viereen. Voiportin historiallinen kiinteistö uudisrakennettiin loppuvuodesta 2020 upeiksi kaupunkiasunnoiksi. Historian siipien havinan tunnet, näet ja koet päivittäin tässä kodissa, joka on kuitenkin sisältä täysin uusi.

Voiportista on lyhyet yhteydet Kuopion historialliseen sydämeen: torille, rännikaduille sekä valtakunnallisesti arvokkaisiin Sankaripuistoon ja kasarmialueelle. Naapureina ovat vanha paloasema ja Pikku Pietarin Torikuja.

Sijaitessaan keskustan länsipuolella, tästä on yliopistolle ja KYS:ille noin 1,5 km matka, joka taittuu pyöräillen tai jalan uudistettua Niiralankatua pitkin hetkessä. Tähän kohteeseen pääset muuttamaan valintasi mukaan joustavasti joko heti tai 1.10.2023 tai 1.11.2023 alkaen. Jos pääset muuttamaan jo syyskussa, saat loppukuun vuokran nopean varaajan etuna 99€. Normaali vuokra lokakuusta alkaen on 769€/kk.

Sisäpihan kaksio lasitetulla parvekkeella

Tämä ensimmäisen kerroksen kaksio sijaitsee rauhallisella sisäpihalla ja on suuren parvekkeensa ja liukuoviratkaisunsa ansiosta neliöitään suurempi.

Vaalea tammiparkettilattia, tyylikkäästi laatoitettu kylpyhuone, modernisti koneistettu keittiö ja nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet kuuluvat tietenkin varustukseen. Lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmajärjestelmä pitää sisäilman raikkaana.

✅ Kaksio on kooltaan (39m2) ja sisältää reilunkokoiset huoneet ja erillisen keittiön. Olohuoneeseen sopii helposti iso kulmasohva.

✅ Makkarista on käynti myös suoraan kylpyhuoneeseen

✅ Keittiöstä löytyvät kaikki modernit laitteet, kuten integroitu mikro, keraaminen liesi, kiertoilmauuni, tiskikone, jääkaappipakastin sekä liesituuleti. Kylpyhuoneeseen mahtuu 60 cm leveä pesukone ja kuivaaja. 

✅ Voiportin kiistattomia vahvuuksia ovat keskeinen sijainti Kuopion ydinkeskustassa. Kuuluisa tori, mualiman napa, sijoittuu vain muutaman sadan metrin etäisyydelle. Keskustan palvelut ovat luonnollisesti täydelliset. Matkat lähimpiin kauppoihin, kouluihin ja vaikka päiväkoteihinkin voi suorittaa jalkaisin tai polkupyörällä. Kuopion keskustan kuntosalit, kulttuurikohteet ja useimmat ravintolat sijaitsevat nekin lähipiirissä. Yhteydet moottoritielle ja yliopistoalueelle ovat nopeat.

✅ Autopaikkaa ei huoneistoon kuulu, mutta pysäköinti on mahdollista aluepysäköintikortilla tai toriparkkiin. Lisäksi taloyhtiön autohallissa voi olla myöhemmin autohallipaikkoja vuokrattavana.

 

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys (päivitettävissä nopeampaan).

Kuvagalleria

Keskustassa kaikki on lähellä

Voiportista on lyhyet etäisyydet kaikkialle:

✅ Kuopion Tori 300 m
✅ Ruokakauppa ja apteekki 300 m
✅ Teatteri 350 m
✅ Elokuvateatteri 500 m
✅ Terveyskeskus 700 m
✅ Uimahalli ja jäähalli 700 m
✅ Pääkirjasto 900 m
✅ Musiikkikeskus 900 m
✅ Rautatieasema ja linja-autoasema 1 km
✅ KYS 1,7 km
✅ Itä-Suomen Yliopisto 2,0 km

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea tätä vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi.