Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

2 h + k + las. parveke (41m2)

Keskellä kaupunkia - keskellä idylliä

Valkeisenlammen idyllinen puisto- ja ulkoilualue on yksi halutuimmista Kuopion keskustan asuinpaikoista. Aivan rannan tuntumaan upeiden lenkkeilymaastojen viereen valmistui keväällä 2019 As Oy Kuopion Teatterineuvos.

✅ Talon ylimmän 5. kerroksen kulmaan sijoittuvassa huoneistossa näkymät avautuvat sisäpihalle ja keskustan suuntaan. Pilkistääpä lammen puistoaluekin parvekkeelta, kutsuen ulkoilemaan lammen ympäri kiertävälle upealle ulkoilureitille.

✅ Kuopion kaupunginteatteri on tien toisella puolella, torille on matkaa 650 metriä, KYS:ille 1 km ja yliopistollekin vain 1,3 km.

Neliöitään suurempi ylellinen 41 m2 kaksio

✅ Erilliskeittiö on uudiskohteissa nykyisin harvinaisuutta, mutta tässä keittiö ruokailutiloineen on rauhoitettu erilleen tilavan ja helposti sisustettavan olohuoneen puolelta. Tilaa ja eri huoneita riittää helposti myös pariskunnan yhteisenä kotina.

✅ Modernisti muotoiltu makuuhuone tuo arkeen ylellisyyttä - samaa muotokieltä on nähtävissä myös ylellisessä kylpyhuoneessa. Ylimmässä kerroksessa rentoudut myös rauhassa omalla lasitetulla parvekkeella ihaillen vaikkapa kauas siintävää maisemaa ja auringonlaskua.

✅ Taloyhtiöstä löytyy pyörävarasto ja huoneistokohtainen häkkivarasto. Autopaikkaa tähän kohteeseen ei valitettavasti kuulu, mutta tienvarsipysäköinti onnistunee esimerkiksi Valkeisenkadulle tai Sairaalakadulle. Autohallipaikka on mahdollista vuokrata talon suuresta parkkihallista, mikäli jonkun autohallipaikan omistaja tarjoaa paikkaansa vuokrattavaksi.

✅ Rosteriset Electroluxin keittiölaitteet, integroidut spottivalot kylpyhuoneessa, LED-valokisko keittiössä ja peililiukuovet eteisessä tuovat arkeen pientä ylellisyyttä. Keittiökalustukseen kuuluu kiertoilmauuni, keraaminen liesitaso, tilava jääkaappi-pakastin, mikrohylly sekä huoneistokohtaista ilmanvaihtoa ohjaava liesituuletin. Kylpyhuoneeseen mahtuu täysikokoinen pesutorni (pesukone + kuivausrumpu).

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys
(ja halutessa tämän voi päivittää nopeampaan DNA:lta pienellä lisähinnalla).

Kuvia kohteesta

Aivan uskomaton sijainti:

✅ Teatteri 50 m
✅ Valkeisenlammen ulkoilu-/hiihtomaastot 50 m
✅ Kuopion tori 650 m
✅ KYS 1,0 km
✅ Itä-Suomen Yliopisto 1,3 km
✅ K-Market ja R-Kioski 350 m
✅ Uusi uimahalli ja jäähalli 400 m
✅ Urheilu-/luistelukenttä, liikennepuisto 100 m
✅ Kasarmipuiston päiväkoti 350 m
✅ Valkeisen leikkipuisto (Nallepuisto) 200 m

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea tätä vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 769€/kk.