Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

1 h + k + alk (26 m2)

Nappipaikalla aivan Kuopion torin kupeessa

Tätä keskeisempää sijaintia ei ole. Vuonna 2019 valmistunut Asunto Oy Kuopion Lasitalo sijaitsee Tulliportinkadulla aivan keskustassa torin kupeessa. Tähän uudenveroiseen, pian vapautuvaan yksiöön pääset muuttamaan 1.5.2023 alkaen.

Haluatko tunnelmoida Kauppahallissa, kierrellä Kuopion torilla tai kokea asuvasi muuten niin lähellä keskustan palveluita kuin suinkin mahdollista? Tässä kodissa "Mualiman napa" on toinen olohuoneesi, sillä astuttuasi ulko-ovesta olet käytännössä parin askeleen päässä torista.

✅ Taloyhtiöllä on oma rauhallinen vehreä sisäpiha, jonka suojaan vuokrattava huoneisto sijoittuu - Tämä yksiö on siis aivan täydellisellä paikalla keskustassa. Kotiisi pääset oman sisäänkäynnin kautta, aivan kuin rivitalossa.

✅ Huoneistoon ei kuulu omaa pysäköintipaikkaa, mutta käytännössä torinaluspysäköinti on käytettävissä yhtä lähellä kuin se olisi lähes omassa pihassa.

Tilava ja näppärä sisäpihan kaupunkikoti

Kompakteihin neliöihin (26 m2) mahtuu hyvän pohjaratkaisun ansiosta kaikki tarpeellinen: valoisan ja avaran keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhtenäisen tilan lisäksi huoneistossa on erillinen, omalla yläikkunalla varustettu alkovi, johon sopii tarvittaessa myös parisänky. Kylpyhuoneen puolelle mahtuu wc:n ja peseytymistilojen lisäksi myös pyykkitorni.

✅ Olohuoneesta pääset suoraan taloyhtiön viihtyisälle sisäpihalle jossa ulko-oven päällä oleva oma kattolippa ja pihan yhteiset oleskelutilat korvaavat tästä huoneistosta puuttuvan parvekkeen mainiosti. Ikkunat ulottuvat kahdelle sivulle, eli huoneisto on mukavasti taloyhtiön C-talon päädyssä.

✅ Huoneistoon kuuluu oma häkkivarasto ja taloyhtiön ulkoiluvälinevarasto sekä kuivaushuone ovat käytettävissäsi heti ulko-oven läheisyydessä.


Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys
(ja haluttaessa edullinen päivitys nopeampaan DNA:lta)

Uudenveroiseen kotiin on ihana muuttaa

Uudet pinnat tekevät asumisesta viihtyisää ja kodikasta. Tässä kodissa pääset nauttimaan hillitysti sävytetystä valkoisesta keittiöstä rosterisine laitteineen, erittäin mukavasta ja näyttävästä vinyylilankkulattiasta sekä ylellisestä LED-valaistuksesta. Uudessa kodissa on tietenkin myös uudet kodinkoneet - unohda tiskivuoret ja pohjaan palaneet kattilat. Näillä ruoanlaitto ja keittiöaskareet sujuvat kuin tanssi. Kodinkoneet ovat kautta linjan laadukasta Siemensin valmistamaa sarjaa.

Tämän keskempänä ei voi asua

Lyhyet etäisyydet joka paikkaan:

✅ Kuopion Tori 50 m
✅ K-Market 80 m
✅ Yliopiston apteekki 70 m
✅ Ravintolat 100 m
✅ Terveyskeskus 300 m
✅ KYS 1,8 km
✅ Itä-Suomen Yliopisto 2,0 km

Kuvia kohteesta ja sen varustetasosta

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea tätä vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 639€/kk.