Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

2 h + k (44,5 m2) - 798€/kk

Koti keskellä Kuopiota

As Oy Kuopion Voiportti valmistui ydinkeskustaan vain 300 metrin päähän Kuopion torista, Sankaripuiston viereen. Voiportin historiallinen kiinteistö uudisrakennettiin loppuvuodesta 2020 upeiksi kaupunkiasunnoiksi. Historian siipien havinan tunnet, näet ja koet päivittäin tässä kodissa, joka on kuitenkin sisältä täysin uusi.

Voiportista on lyhyet yhteydet Kuopion historialliseen sydämeen: torille, rännikaduille sekä valtakunnallisesti arvokkaisiin Sankaripuistoon ja kasarmialueelle. Naapureina ovat vanha paloasema ja Pikku Pietarin Torikuja.

Sijaitessaan keskustan länsipuolella, tästä on yliopistolle ja KYS:ille noin 1,5 km matka, joka taittuu pyöräillen tai jalan uudistettua Niiralankatua pitkin hetkessä. Tähän kohteeseen pääset muuttamaan valintasi mukaan joustavasti joko 1.7.2023 tai 1.8.2023 tai 1.9.2023.

Tilava talon päätykaksio

Tämä ensimmäisen kerroksen kaksio sijaitsee talon päädyssä ja kylpee valossa kolmeen eri ilmansuuntaan avautuvine ikkunoineen.

Vaalea tammiparkettilattia, tyylikkäästi laatoitettu kylpyhuone, modernisti koneistettu keittiö ja nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet kuuluvat tietenkin varustukseen. Lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmajärjestelmä pitää sisäilman raikkaana.

✅ Kaksio on kooltaan (44,5m2) ja sisältää reilunkokoiset huoneet ja erillisen keittiön. Ruokailutilaan sopii helposti kuuden istuttava pöytä.

✅ Makkariin sijoitat myös tarvittaessa pienen työpöydän ja olohuoneeseen sopii jopa työnurkkaus.

✅ Keittiöstä löytyvät kaikki modernit laitteet, kuten integroitu mikro/compact-uuni, tiskikone, jääkaappi pakastelokerolla, liesituuletin ja keraaminen liesi. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone ja kuivaaja. Tilaa on isollekin ruokapöydälle.

✅ Ovesta pääset lähes suoraan viihtyisälle ja suojaisalle sisäpihalle, joka korvaa parvekkeen mainiosti.

✅ Voiportin kiistattomia vahvuuksia ovat keskeinen sijainti Kuopion ydinkeskustassa. Kuuluisa tori, mualiman napa, sijoittuu vain muutaman sadan metrin etäisyydelle. Keskustan palvelut ovat luonnollisesti täydelliset. Matkat lähimpiin kauppoihin, kouluihin ja vaikka päiväkoteihinkin voi suorittaa jalkaisin tai polkupyörällä. Kuopion keskustan kuntosalit, kulttuurikohteet ja useimmat ravintolat sijaitsevat nekin lähipiirissä. Yhteydet moottoritielle ja yliopistoalueelle ovat nopeat.

✅ Autopaikkaa ei huoneistoon kuulu, mutta pysäköinti on mahdollista aluepysäköintikortilla tai toriparkkiin. Lisäksi taloyhtiön autohallissa voi olla myöhemmin autohallipaikkoja vuokrattavana.

 

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys (päivitettävissä nopeampaan).

Kuvagalleria

Keskustassa kaikki on lähellä

Voiportista on lyhyet etäisyydet kaikkialle:

✅ Kuopion Tori 300 m
✅ Ruokakauppa ja apteekki 300 m
✅ Teatteri 350 m
✅ Elokuvateatteri 500 m
✅ Terveyskeskus 700 m
✅ Uimahalli ja jäähalli 700 m
✅ Pääkirjasto 900 m
✅ Musiikkikeskus 900 m
✅ Rautatieasema ja linja-autoasema 1 km
✅ KYS 1,7 km
✅ Itä-Suomen Yliopisto 2,0 km

Tee vuokrahakemus

Oheisella lomakkeella voit tehdä vuokrahakemuksen Kuopion ydinkeskustassa sijaitsevaan, 1.7.2023 vapautuvaan As Oy Kuopion Konttisen kaksioon  (2h + k, 42m2).

Myöhemmin tarjolle tuleviin kohteisiin ei voi vielä hakea, mutta voit jättää yhteystietosi, jolloin saat tietää ensimmäisten joukossa kun haku käynnistyy.

Täytä oheinen hakemus. Otan yhteyttä sopiviin hakijoihin mahdollisimman pian (viikot 23-28) ja sovimme asuntonäytön, jonka jälkeen voit itse päättää haluatko solmia vuokrasopimuksen.

Huomaathan vuokrausopimuksen ehdot:

  • Tupakointi ei ole sallittua huoneistossa tai parvekkeella
  • Mahdolliset lemmikit tapauskohtaisesti neuvoteltavissa
  • Laaja kotivakuutus vastuuvakuutusosineen tulee ottaa
  • Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen
  • Vesimaksu kulutuksen mukaan (vesimaksuennakko 20e/kk)
  • 1 kk vuokran suuruinen sopimusvakuus (798€) tulee olla maksettuna ennen avainten luovutusta (voit halutessasi myös pienentää vakuussummaa -50% tai -75% ottamalla vakuusalennus-lisäpalvelun)
  • Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva, mutta ensimmäinen irtisanominen mahdollista vasta 12 kk päästä sopimuksen alkamisesta
  • Vuokrankorotukset elinkustannusindeksiin sidottuna (voit halutessasi ottaa myös Ei vuokrankorotuksia -lisäpalvelun)
  • Luottotietomerkinnät tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä

Kohdetta vuokraa yksityinen vuokranantaja Juha Kouvalainen. Lisätietoja kohteesta voit tarvittaessa kysyä sähköpostitse heti@vuokrattu.fi - voit täyttää joko oheisen lomakkeen tai tehdä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.

Vuokra 798€/kk

 

Täyttäkää seuraavat tiedot mahdollisimman huolellisesti ja kertokaa itsestänne. Järjestän asuntonäytöt tämän hakemuksen perusteella:

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.

Tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti ja lomake välitetään vuokranantajalle SSL-salattuna. Antamiasi tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin tai luovuteta eteenpäin ja ne poistetaan vuokralaisvalinnan jälkeen.