Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

1h + k + alk + parveke (27,5 m2) - 659€/kk

Koti keskellä Kuopiota

As Oy Kuopion Aapelin Tupa rakennettiin ydinkeskustaan vain 300 metrin päähän Kuopion torista, Sankaripuiston viereen Voiportin historiallisen kiinteistön tontille. Komeat kattoterassit ja kulmiin sijoitetut lasitetut parvekkeet luovat talolle persoonallista ilmettä. Kohde valmistui 2020 ja tähän uudenveroiseen yksiöön pääset muuttamaan 1.6.2023.

Aapelin puiston laidalle kohoava Aapelin Tupa tarjoaa lyhyet yhteydet Kuopion historialliseen sydämeen: torille, rännikaduille sekä valtakunnallisesti arvokkaisiin Sankaripuistoon ja kasarmialueelle. Naapureina ovat vanha paloasema ja Pikku Pietarin Torikuja. Sijaitessaan keskustan länsipuolella, tästä on yliopistolle ja KYS:ille alle kahden kilometrin matka, mikä taittuu pyöräillen tai jalan uudistettua Niiralankatua pitkin hetkessä.

As Oy Aapelin Tupa

Sisäpihan suojassa omalla parvekkeella

Tämä ensimmäisen kerroksen yksiö sijaitsee suojaisan vehreän sisäpihan puolella. Huoneistoon kuuluva alkovi helpottaa sisustamista ja omalla parvekkeella nautit aamukahvit kaikessa rauhassa.

Tammiparkettilattia, tyylikkäästi laatoitettu kylpyhuone, modernisti koneistettu keittiö ja nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet kuuluvat tietenkin varustukseen. Kaukolämpöön perustuva vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa tepastelun avojaloin myös vuoden kylmimpinä päivinä. Lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmajärjestelmä pitää sisäilman raikkaana.

Aapelin Tuvan kiistattomia vahvuuksia on keskeinen sijainti Kuopion ydinkeskustassa. Kuuluisa tori, mualiman napa, sijoittuu vain muutaman sadan metrin etäisyydelle. Keskustan palvelut ovat luonnollisesti täydelliset. Matkat lähimpiin kauppoihin, kouluihin ja vaikka päiväkoteihinkin voi suorittaa jalkaisin tai polkupyörällä.

Kuopion keskustan kuntosalit, kulttuurikohteet ja useimmat ravintolat sijaitsevat nekin lähipiirissä. Yhteydet moottoritielle ja yliopistoalueelle ovat nopeat. Kävelylenkille voi suunnata vaikka satama-alueelle tai luonnonkauniille Väinölänniemelle.

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys (päivitettävissä nopeampaan).

Kuvagalleria

Keskustassa kaikki on lähellä

Aapelin tuvasta on lyhyet etäisyydet kaikkialle:

- Kuopion Tori 300 m
- Ruokakauppa ja apteekki 300 m
- Teatteri 350 m
- Elokuvateatteri 500 m
- Terveyskeskus 700 m
- Uimahalli ja jäähalli 700 m
- Pääkirjasto 900 m
- Musiikkikeskus 900 m
- Rautatieasema ja linja-autoasema 1 km
- KYS 1,7 km
- Itä-Suomen Yliopisto 2,0 km

Tee vuokrahakemus

Oheisella lomakkeella voit tehdä vuokrahakemuksen tähän kohteeseen.

Myöhemmin tarjolle tuleviin kohteisiin ei voi vielä hakea, mutta voit jättää yhteystietosi, jolloin saat tietää ensimmäisten joukossa kun haku käynnistyy.

Täytä oheinen hakemus. Otan yhteyttä sopiviin hakijoihin mahdollisimman pian (viikot 14-17) ja sovimme asuntonäytön, jonka jälkeen voit itse päättää haluatko solmia vuokrasopimuksen.

Huomaathan vuokrausopimuksen ehdot:

  • Tupakointi ei ole sallittua huoneistossa tai parvekkeella
  • Mahdolliset lemmikit tapauskohtaisesti neuvoteltavissa
  • Laaja kotivakuutus vastuuvakuutusosineen tulee ottaa
  • Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen
  • Vesimaksu kulutuksen mukaan (vesimaksuennakko 20e/kk)
  • 1 kk vuokran suuruinen sopimusvakuus (659€) tulee olla maksettuna ennen avainten luovutusta (voit halutessasi myös pienentää vakuussummaa -50% tai -75% ottamalla vakuusalennus-lisäpalvelun)
  • Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva, mutta ensimmäinen irtisanominen mahdollista vasta 12 kk päästä sopimuksen alkamisesta
  • Vuokrankorotukset elinkustannusindeksiin sidottuna (voit halutessasi ottaa myös Ei vuokrankorotuksia -lisäpalvelun)
  • Luottotietomerkinnät tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä

Kohdetta vuokraa yksityinen vuokranantaja Juha Kouvalainen. Lisätietoja kohteesta voit tarvittaessa kysyä sähköpostitse heti@vuokrattu.fi - voit täyttää joko oheisen lomakkeen tai tehdä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.

Vuokra 659€/kk

Täytä seuraavat tiedot mahdollisimman huolellisesti ja kerro itsestäsi. Järjestän asuntonäytöt tämän hakemuksen perusteella:

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.

Tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti ja lomake välitetään vuokranantajalle SSL-salattuna. Antamiasi tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin tai luovuteta eteenpäin ja ne poistetaan vuokralaisvalinnan jälkeen.