Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

1h + k + alk + parveke (27,5 m2)

Koti keskellä Kuopiota

As Oy Kuopion Aapelin Tupa rakennettiin ydinkeskustaan vain 300 metrin päähän Kuopion torista, Sankaripuiston viereen Voiportin historiallisen kiinteistön tontille. Komeat kattoterassit ja kulmiin sijoitetut lasitetut parvekkeet luovat talolle persoonallista ilmettä. Kohde valmistui 2020 ja tähän uudenveroiseen yksiöön pääset muuttamaan 1.6.2023.

Aapelin puiston laidalle kohoava Aapelin Tupa tarjoaa lyhyet yhteydet Kuopion historialliseen sydämeen: torille, rännikaduille sekä valtakunnallisesti arvokkaisiin Sankaripuistoon ja kasarmialueelle. Naapureina ovat vanha paloasema ja Pikku Pietarin Torikuja. Sijaitessaan keskustan länsipuolella, tästä on yliopistolle ja KYS:ille alle kahden kilometrin matka, mikä taittuu pyöräillen tai jalan uudistettua Niiralankatua pitkin hetkessä.

As Oy Aapelin Tupa

Sisäpihan suojassa omalla parvekkeella

Tämä ensimmäisen kerroksen yksiö sijaitsee suojaisan vehreän sisäpihan puolella. Huoneistoon kuuluva alkovi helpottaa sisustamista ja omalla parvekkeella nautit aamukahvit kaikessa rauhassa.

Tammiparkettilattia, tyylikkäästi laatoitettu kylpyhuone, modernisti koneistettu keittiö ja nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet kuuluvat tietenkin varustukseen. Kaukolämpöön perustuva vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa tepastelun avojaloin myös vuoden kylmimpinä päivinä. Lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmajärjestelmä pitää sisäilman raikkaana.

Aapelin Tuvan kiistattomia vahvuuksia on keskeinen sijainti Kuopion ydinkeskustassa. Kuuluisa tori, mualiman napa, sijoittuu vain muutaman sadan metrin etäisyydelle. Keskustan palvelut ovat luonnollisesti täydelliset. Matkat lähimpiin kauppoihin, kouluihin ja vaikka päiväkoteihinkin voi suorittaa jalkaisin tai polkupyörällä.

Kuopion keskustan kuntosalit, kulttuurikohteet ja useimmat ravintolat sijaitsevat nekin lähipiirissä. Yhteydet moottoritielle ja yliopistoalueelle ovat nopeat. Kävelylenkille voi suunnata vaikka satama-alueelle tai luonnonkauniille Väinölänniemelle.

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys (päivitettävissä nopeampaan).

Kuvagalleria

Keskustassa kaikki on lähellä

Aapelin tuvasta on lyhyet etäisyydet kaikkialle:

- Kuopion Tori 300 m
- Ruokakauppa ja apteekki 300 m
- Teatteri 350 m
- Elokuvateatteri 500 m
- Terveyskeskus 700 m
- Uimahalli ja jäähalli 700 m
- Pääkirjasto 900 m
- Musiikkikeskus 900 m
- Rautatieasema ja linja-autoasema 1 km
- KYS 1,7 km
- Itä-Suomen Yliopisto 2,0 km

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea tätä vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 659€/kk.