Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

2 h + k + vaatehuone + s + parveke (43 m2)

Kolmannessa kerroksessa Kallavedellä

As Oy Kallaveden Kimallus on rakennettu keväällä 2018 Kuopion Maljalahteen Kallaveden rannalle. Nyt tämä upea kohde vapautuu uudelle vuokralaiselle 1.9.2021 alkaen.

Taloyhtiön tontti rajautuu suoraan rantaan ja taloyhtiön oleskelupihalta avautuvat hulppeat näkymät Kallavedelle etelän suuntaan. Itse huoneisto sijaitsee rauhallisen Sammonkadun puolella. Rannan laiturit mahdollistavat järvitunnelmasta nauttimisen suoraan omasta pihasta. Kallaveden ranta-alueiden liikuntamahdollisuudet eivät rajoitu vain kesään, vaan talvella järven jäällä on mahdollista myös hiihtää ja luistella.

Matkustajasatamaan kävelet rantabulevardia pitkin muutaman sadan metrin siirtymällä ja Kuopion torillekaan matkaa ei kerry kuin kilometrin verran. Kaikki on siis mukavasti lähellä.

Avaraa asumista uudiskohteessa 

Huoneisto sijaitsee Sammonkadun puolella kolmannessa kerroksessa rauhallisessa sijainnissa. Hissi on lähellä sisäänkäyntiä, joten kulku yläkertaan käy nopeasti.

Kaksion asumisviihtyvyyttä lisää iso kolmelta sivulta lasitettu parveke, joka antaa 8m2 lisätilaa virallisen 43 m2 huoneistoalan päälle erityisesti kesäaikaan. Myös oma sauna, tilava kylpyhuone ja makuuhuoneen yhteydessä oleva erillinen reilunkokoinen vaatehuone ovat arjen pieniä ylellisyyksiä. Lämmön talteenotolla ja viilennyksellä varustettu huoneisto pitää sisäilman juuri sopivana.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhtenäinen avoratkaisu tekee oleskelutilasta valoisan. Avokeittiön ansiosta seurustelu vieraiden kanssa luonnistuu myös ruokaa laittaessa. Ikkunapinta-alaa huoneistossa on reilusti ja pienenä ylellisyytenä myös saunassa on ikkuna, josta luonnonvalo kajastaa myös kylpyhuoneeseen.

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys (päivitettävissä nopeampaan pienellä lisähinnalla DNA:lta).

Uudet materiaalit tuovat elämiseen laatua

Kohteen laadukkaat pintamateriaalit, mm. Ellet Tammi Natur Valkomattalakattu -parketti, moderni pohjoismainen keittiökalustus sekä vaaleat kylpyhuonekalusteet hemmottelevat asukkaita ja tarjovat arjen pientä luksusta. Kohdekuvia löydät alta (otettu vuosi sitten).

Kuvagalleria kohteesta

Sijainti kilometrin päässä Kuopion torista

Kallaveden Kimallus sijaitsee Sammonkadulla, aivan Kallaveden rannassa ja rantabulevardilla.

Lyhyet etäisyydet joka paikkaan:

  • Kallaveden rantaan ja laitureille 50 m
  • K-Market Satama 450 m
  • Kuopion Tori n. 1 km
  • Rautatieasema n. 1 km
  • Terveyskeskus 700 m
  • Kuopion Yliopistollinen sairaala n. 3 km
  • Itä-Suomen Yliopisto n. 3 km

Autopaikat, pysäköinti ja varastot

Kohteeseen ei kuulu autohallipaikkaa, mutta sellaisen vuokraaminen voi olla mahdollista samasta tai viereisistä taloyhtiöistä. Aivan vieressä, Sammonkadun keskustan puoleisessa päässä on myös pysäköintialue. Huoneistoon kuuluu tilava 2,0m2 häkkivarasto sekä taloyhtiön ulkoiluvälinevarasto.

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 798€/kk (sis. 10 Mbit/s Internetyhteyden).