Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

1h + k + ransk. parveke (23,5 m2)

Kuopion huipulta avautuvat hulppeat näkymät

As Oy Aseman Torni sijoittuu uuden matkakeskuksen tuntumaan linja-autoaseman ja rautatieaseman välittömään läheisyyteen noin 600 metrin päähän Kuopion torista. Alimpiin kerroksiin sijoittuu toimitiloja ja hoivapalveluita, mutta kerrokset 9-15 on varattu asuinkäyttöön. Tämän vuonna 2020 valmistuneen, lähes pilvenpiirtäjäkorkeuksiin asti nousevan kerrostalon asuinhuoneistojen ikkunoista avautuvat upeat maisemat Kuopion keskustan kattojen yli.

Vuokrattava yksiö sijaitsee talon 9. kerroksessa ja ikkunat avautuvat länteen, jolloin huoneisto suorastaan kylpee ilta-auringossa ja upeat näkymät siintävät vehreiden puiden yli.

Aseman Tornissa asut keskellä kaikkea - hyvät julkiset kulkuyhteydet niin junalla kuin linja-autolla ovat välittömästi käytettävissä lähes kotipihaltasi. Asuinsijainti kattojen yllä antaa kuitenkin omaa rauhaa kaupungin hälinän jäädessä alapuolelle.

Viihtyisä kompakti asunto korkeuksissa

Uudenuutukainen 23,5m2 yksiö on neliöitään suurempi ja siihen mahtuu hyvän pohjaratkaisun ansiosta kaikki tarvittava. Hissi sijaitsee aivan huoneiston ulko-oven tuntumassa, jolloin kerroskorkeudesta huolimatta olet vapaa menemään ja tulemaan nopeasti.

Luonnollisesti uusi keittiö integroituine kodinkoneineen, miellyttävän moderni kylpyhuone sekä ranskalainen parveke hellivät asujaa tässä kompaktissa kaupunkikodissa.

✅ Talon porraskäytävässä oma postin pakettiautomaatti, johon vastaanotat verkkokauppojen lähetykset helposti

✅ Kaupat, kahvilat ja kauppakeskus löytyvät heti katutasosta, joihin pääset suoraan hissillä

✅ Autohallipaikka tarvittaessa vuokrattavissa talon omasta parkkitalosta

✅ Kaikki kulkuyhteydet (juna, linja-auto, oma auto) heti alakerrasta tavoitettavissa (Matkakeskus)

Kuvagalleria

Koti keskellä kaikkea, omassa rauhassa

Myös tästä kaupunkikodista on lyhyet etäisyydet kaikkialle:

- Rautatieasema 100 m
- Linja-autoasema 50 m
- Kuopion Tori 600 m
- Pääterveysasema 500 m
- KYS 1,6 km
- Kuopion Yliopisto 2,0 km

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea tätä vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 629€/kk.