Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Liiketila (60,5 m2)

Toimisto parhaalla paikalla Satamassa

Isoilla ikkunoilla ja 3,5 metrin huonekorkeudella varustettu loft-tyylinen iiketila sijaitsee Kuopion keskustassa, Matkustajasatamassa Tulliportinkadun ja Snellmaninkadun risteyksessä vuonna 2006 rakennetussa As Oy Aariassa. Kuopion torille matkaa toimistolta on vain reilut 500 metriä. Kohde on täydellisesti remontoitu 2014-2015.

Tämä 60,5m2 kokoinen liiketila sopii erityisesti toimistokäyttöön sisältäen 5 työpisteen avokonttorin, erillisen lasiseinillä varustetun johtajanhuoneen, keittiön/taukotilan sekä WC:n suihkulla.

Liiketilaan kuuluu myös kaksi lämmitystolpalla varustettua omaa parkkipaikkaa suojaisasta sijainnista taloyhtiön sisäpihalta. Myös vieraspysäköinti onnistuu tämän kulmatoimiston molemmilla sivuilla, jossa pysäköinti sallittu pysäköintikiekolla.

Tilava avokonttori aitoon loft-henkeen

Myymälätilaksikin erinomaisesti sopiva avokonttori on parhaimmillaan modernina 4-5 työntekijän toimistotilana. Avaran avokonttorin puolelle mahtuu väljästi neljä työpistettä, vieraiden odotustila ja pieni palaveripöytä. Erillinen lasiseinillä varustettu johtajanhuone sijaitsee ulkonurkassa parhaalla paikalla, jonka ikkunasta pilkistää myös Tulliportin kadun päässä helmeilevä Kallavesi.

Huoneistomainen toimisto sisältää sekä oman sisäänkäynnin suoraan kadulle, mutta myös käynnin taloyhtiön rappukäytävään, josta pääsee suoraan autopaikoille talon takapihalle.

Keittiöstä löytyy niin vesipiste, kuivauskaappi, mikroaaltouuni, pieni liesi ja jääkaappi. Keittiön yhteydessä olevaa taukotilaa voidaan käyttää vaihtoehtoisesti myös tulostinhuoneena toimitilaa ympäri kiertävän kiinteän LAN-verkon ansiosta. Viihtyvyyttä lisäävät kiinteästi kattoon asennetut kauko-ohjatut tuulettimet, lämmöntalteenottojärjestelmä ja erillinen ilmastointilaite.

Kuva-galleria

Vain reilu 500 m torille

As Oy Kuopion Aaria sijaitsee Tullinportinkadulla, sataman ja ydinkeskustan rajamailla. Tämä toimisto sijaitsee kaikkein palveluiden ytimessä:

- K-Market Satama 200 m
- Kallaveden rannan ravintolat 400 m
- Kuopion Tori 550 m
- Kuopion pääkirjasto 100 m
- Pääterveysasema 200 m
- Rautatieasema 500 m
- Kuopion Yliopistollinen sairaala n. 2,5 km
- Itä-Suomen Yliopisto n. 2,5 km

Tämä kohde vuokrataan kalustettuna (tai niin haluttaessa kalustamattomana)

Ammattikäyttöön suunniteltuun vuokrakalustoon sisältyy:

- 5 kpl Ikea Galant -kulmatyöpöytää
- puolikorkea Galant-liukuovikaappi
- Galant-mappihylly ja vetolaatikosto
- lasinen palaveripöytä ja 6 kpl tuoleja
- keittiön tulostintaso/vetolaatikosto 
- kaksi kiinteää varastokaappia

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea liiketilaa vuokralle ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi.

Tämän kohteen vuokrataso on 1131,57€/kk.