Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

2 h + k + s + las. parveke (45,5m2)

Keskellä kaupunkia - keskellä idylliä

Valkeisenlammen idyllinen puisto- ja ulkoilualue on yksi halutuimmista Kuopion keskustan asuinpaikoista. Aivan rannan tuntumaan upeiden lenkkeilymaastojen viereen valmistui keväällä 2019 As Oy Kuopion Teatterineuvos.

✅ Uudenveroisessa, talon kulmaan sijoittuvassa huoneistossa näkymät avautuvat sekä avaralle sisäpihalle, sekä teatterin suuntaan. Pilkistääpä lammen puistoaluekin parvekkeelta, kutsuen ulkoilemaan lammen ympäri kiertävälle upealle ulkoilureitille.

✅ Kuopion kaupunginteatteri on tien toisella puolella, torille on matkaa 650 metriä, KYS:ille 1 km ja yliopistollekin vain 1,3 km.

Tilava ja ylellinen 45,5 m2 kaksio

✅ Erilliskeittiö on uudiskohteissa nykyisin harvinaisuutta, mutta tässä keittiö ruokailutiloineen on rauhoitettu erilleen tilavan ja helposti sisustettavan olohuoneen puolelta.

✅ Modernisti muotoiltu makuuhuone tuo arkeen ylellisyyttä - samaa muotokieltä on nähtävissä myös huoneiston omassa saunassa, jossa nautit makoisista löylyistä vaikkapa ulkoilun jälkeen - ja lopuksi vilvoittelut omalla lasitetulla parvekkeella.

✅ Taloyhtiöstä löytyy pyörävarasto ja huoneistokohtainen häkkivarasto. Autopaikkaa tähän kohteeseen ei valitettavasti kuulu, mutta tienvarsipysäköinti onnistunee esimerkiksi Valkeisenkadulle tai Sairaalakadulle. Autohallipaikka on mahdollista vuokrata talon suuresta parkkihallista, mikäli jonkun autohallipaikan omistaja tarjoaa paikkaansa vuokrattavaksi.

✅ Uudet rosteriset Electroluxin keittiölaitteet, integroidut spottivalot eteisessä ja kylpyhuoneessa, LED-tähtivalaistus saunassa ja peililiukuovet eteisessä tuovat arkeen pientä ylellisyyttä. Keittiökalustukseen kuuluu kiertoilmauuni, keraaminen liesitaso, jääkaappi-pakastin, mikrohylly sekä huoneistokohtaista ilmanvaihtoa ohjaava liesituuletin. Kylpyhuoneeseen mahtuu täysikokoinen pesutorni (pesukone + kuivausrumpu).

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys
(ja halutessa tämän voi päivittää nopeampaan yhteyteen DNA:lta pienellä lisähinnalla).

Kuvia kohteesta

Aivan uskomaton sijainti:

✅ Teatteri 50 m
✅ Valkeisenlammen ulkoilu-/hiihtomaastot 50 m
✅ Kuopion tori 650 m
✅ KYS 1,0 km
✅ Itä-Suomen Yliopisto 1,3 km
✅ K-Market ja R-Kioski 350 m
✅ Uusi uimahalli ja jäähalli 400 m
✅ Urheilu-/luistelukenttä, liikennepuisto 100 m
✅ Kasarmipuiston päiväkoti 350 m
✅ Valkeisen leikkipuisto (Nallepuisto) 200 m

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea tätä vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 829€/kk.