Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

VakuusalennusVakuusalennus -lisäpalvelu

Vuokraamiini uudiskohteisiin edellytetään vuokralaiselta tyypillisesti 1-2 kk vuokraa vastaavaa vakuutta. Kohteessa, jonka vuokra on esimerkiksi 650€/kk, vakuus voi olla tällöin jopa 1300€. Tämä on iso rahasumma ja edellyttää säästöjä vuokralaiselta.

Vakuusalennus-lisäpalvelun avulla voit kuitenkin halutessasi pienentää vakuuden puoleen tai jopa vain neljännekseen korvaamalla osan vakuudesta erillisellä, vain muutaman euron hintaisella vakuusalennusmaksulla. Tällöin sinun ei tarvitse sitoa vuokrakohteen vakuuteen omaa pääomaa kuin murto-osa tyypillisestä summasta. Säästyneen pääoman voit käyttää vaikka uuden asunnon sisustamiseen.

Alennus vakuuteen -50%

puolet pienempi vakuus riittää hankkiessasi tämän lisäpalvelun

vain +9 €/kk

  • Esimerkiksi 650€/kk vuokra + 1300€ vakuus muuttuu tällöin muotoon: 659€/kk vuokra + 650€ vakuus 

Alennus vakuuteen -75%

neljäsosavakuus riittää hankkiessasi tämän lisäpalvelun

vain +19 €/kk

  • Esimerkiksi 650€/kk vuokra + 1300€ vakuus muuttuu tällöin muotoon: 669€/kk vuokra + 325€ vakuus

Vakuusalennus-lisäpalvelun kuukausimaksu (9€/kk tai 19€/kk) maksetaan kuukausittain vuokran yhteydessä, eikä se kerrytä puuttuvaa vakuutta eikä täten ole palautuskelpoinen erä. Maksut jatkuvat niin kauan kuin vuokrasopimus jatkuu. Voit kuitenkin milloin tahansa vuokrasopimuksen aikanakin maksaa puuttuvan osan täydestä 2 kk vakuudesta ja vakuusalennuksen kuukausimaksu päättyy siihen.

Vakuusalennus-lisäpalvelun hakeminen tapahtuu vuokrahakemuksen yhteydessä tai vuokrasopimusta solmittaessa.