Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tietoa vuokranantajasta

Olen Juha Kouvalainen, kuopiolainen ammattimainen yksityinen vuokranantaja, yrittäjä ja viiden lapsen isä. Olen keskittynyt tarjoamaan ainoastaan Kuopion ydinkeskustassa sijaitsevia uudiskohteita pitkäaikaiseen asumiskäyttöön. Vuokrauskäyttöön valitsemani asunnot ovat korkeatasoisesti varusteltuja, pohjaratkaisuiltaan käytännöllisiä ja viihtyisiä, sijainniltaan erittäin haluttuja sekä myös hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Toimin ammattimaisesti ja tarjoan sinulle laadukkaan asukaskokemuksen. Minulle on tärkeää, että viihdyt kodissasi. Vuokralaisena voit luottaa vuokranantajaan ja kääntyä puoleeni missä tahansa asumiseen liittyvässä kysymyksessä.

Näitä periaatteita noudattaen tarjoan vain käytännöllisellä pohjaratkaisulla olevia uusia, laadukkaita mutta kohtuuhintaisia asuntoja. Haluan, että vuokraamastani asunnosta tulee sinulle koti, jossa viihdyt pitkään!

Viisi hyvää syytä vuokrata asunto minulta:

  1. Keskeinen sijainti mutta oma rauha. Kohteet sijaitsevat Kuopiossa keskusta-alueella, kilometrin sisällä Torilta. Kaikki palvelut ovat kivenheiton päässä, joten et tarvitse välttämättä autoa (vaikka usein autopaikkojakin on talossa saatavana). Keskustan sijainnista huolimatta olen valinnut huoneistot yleensä joko rauhalliselta sisäpihan puolelta tai ylemmistä kerroksista.

  2. Korkea varustelutaso. Kaikki huoneistot ovat käytännössä uusia ja pääset yleensä muuttamaan täysin uuteen, korkeasti varusteltuun kotiin. Lattia on joko aitoa tammiparkettia tai korkealaatuista laminaattia tai vinyylilankkua. Kaikissa huoneistoissa on mm. kiertoilmauuni, mikrohylly, keraaminen- tai induktioliesi, liesituuletin, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Osassa huoneistoissa nautit integroidusta mikroaaltouunista, LED-valaistuksesta tai kuituvaloista saunassa. Useimmissa huoneistoissa on myös kaapeli-TV sekä DNA:n 10 Mbit/s Internetyhteys käytettävissä vakiona sisältyen vuokraan.

  3. Viihtyisä ja valoisa pohjaratkaisu. Useimmissa yksiössä on alkovi, joka jakaa tilaa ja helpottaa sisustamista. Huoneistoissa on yleensä myös parveke tai ranskalainen parveke. Kaikkien huoneistojen kylpyhuoneeseen mahtuu oma pesukone ja kuivausrumpu. Useimmissa kaksioissa on sauna ja myös erillinen vaatehuone. Kaikissa huoneistoissa on huoneistokohtainen LTO:lla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto, osassa jopa viilennyksellä varustettuna.

  4. Edullinen markkinahintainen hintataso. Vuokranantajana pidän parempana pitkäaikaista vuokralaista kuin korkeinta mahdollista vuokratasoa. Vuokrankorotukset on sidottu elinkustannusindeksiin, joten vuokrankorotukset ovat hyvin pieniä ja hyödyt pitkästä asumisajasta edullisena pysyvän vuokran muodossa. (Lisäksi voit halutessasi lukita vuokratason lähtötasoon Ei vuokrankorotuksia -lisäpalvelun avulla.)

  5. Erinomainen asiakaspalvelu ja huoletonta asumista. Vuokranantajana oleminen on erityisesti asiakaspalvelua. Mikäli sinulla vuokralaisena on mikä tahansa asumiseen liittyvä ongelma, voit olla aina yhteydessä minuun ja pyrin ratkaisemaan ongelman nopeasti ja viiveettä. Saat käyttöösi myös Extranetin, josta löydät kotisi ohjekirjat ja materiaalit sähköisesti. Tarjoamissani asunnoissa asut myös huoletta niin kauan kuin haluat - huoneistot on hankittu sijoitusasunnoiksi, enkä tarvitse vapauttaa niitä omaan käyttöön. Viihtyvyytesi on minulle ensijaisen tärkeää - ja kauttani saat siis uuden kodin niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Millaisen hyvän vuokralaisen toivon löytäväni?

Toivon, että arvostat siistiä uutta kotia ja hyvää sijaintia - ja pidät kodistasi hyvää huolta. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet hoitanut vuokrasi luotettavasti - ja sinulla on tuloja tai riittävää varallisuutta vuokran maksamiseen. Olet myös valmis sitoutumaan vuokrasopimukseen ja asumaan huoneistossa vähintään 12 kk ajan. Sinulla on säästöjä 1 kk vuokran suuruisen vakuuden hoitamiseksi ennen muuttoa ja hankit huoneistoon kotivakuutuksen vastuuvakuutuksella.

Mikäli haluat tuoda mukanasi lemmikin, tästä on neuvoteltava erikseen ennen vuokrasopimuksen solmimista. Tapauskohtaisesti lemmikit voidaan hyväksyä kohteesta riippuen. Ethän myöskään tupakoi (ainakaan huoneistossa tai parvekkeella).

Mikäli olet edellä hakemani hyvä vuokralainen ja olet kiinnostunut huippulaatuisesta asumisesta Kuopion ydinkeskustassa, ole hyvä ja tutustu kohteisiini sekä ota yhteyttä.