Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

1 h + k + alk + parveke (30,5 m2)

Kotona kuin herran kukkarossa

Yksi Kuopion ydinkeskustan upeimmista maamerkeistä, arkkitehti Kaj Michaelin alun perin suunnittelema SYP:in konttorirakennus on saneerattu uudiskohteeksi ja kohde valmistui tammikuussa 2020. Tämän jyhkeän pankkitalon julkisivu säilyi alkuperäisenä, mutta kaikilta muilta osin talo on rakennettu kokonaan uudelleen viihtyisiksi, korkeakattoisiksi loft-huoneistoiksi. Tähän viihtyisään kotiin pääset muuttamaan 1.12.2022 alkaen

Kohde on aivan kaupungintalon takana ja Kuopion torille matkaa kertyy vaivaiset 100 m. Tässä kodissa keskusta ja sen palvelut ovat niin lähellä kuin olla ja voi.

Huoneisto sijaitsee kuitenkin rauhallisessa sijainnissa sisäpihalla, kolmannessa kerroksessa heti pihakannen tuntumassa, jolloin oma rauha on taattu.

Avara yksiö aitoon loft-henkeen

Huoneistokorkeus on yli 3 metriä, jolloin tilan tuntu on neliöitään huomattavasti suurempi. Sisäkatossa näkyvät palkit ja suurelle parvekkeelle johtavat portaat luovat ylellistä loft-tunnelmaa. Suuret ikkunat täyttävät kokonaisen seinän, joten huoneisto on varmasti valoisa. Avara, avonainen pohjaratkaisu entisestään korostaa väljyyden tuntua.

Asunnon varustelutasoon kuuluvat luonnollisesti moderni keittiö integroituine laitteineen sekä tyylikkäät wc- ja kylpytilat. Sängylle löytyy oma paikka erillisestä alkovinurkkauksesta. Suuri, koko huoneiston levyinen parveke avautuu sisäpihalle kattokannelle. Käytettävissä on myös taloyhtiön katolla sijaitsevat saunatilat.


Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys (päivitettävissä edullisesti nopeampaan).

Kuvia ja varusteita tästä huoneistosta

Ydinkeskustaa lähemmäksi ei voi päästä

Lyhyet etäisyydet joka paikkaan:

- Kuopion Tori 100 m
- K-Market 130 m
- Yliopiston apteekki 100 m
- Ravintolat 200 m
- Terveyskeskus 400 m
- KYS 1,8 km
- Itä-Suomen Yliopisto 2,0 km

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea tätä vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 679€/kk.