Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Extranet - asukaspalvelut

Tämän huoneistoissa asuville vuokralaisille tarkoitetun extranetin kautta löydät kaikki asumiseen liittyvät asukaspalvelut, kuten toimintaohjeet muutettaessa sekä poismuutettaessa. Pääset myös käsiksi sähköisesti kaikkiin oman kotisi dokumentteihin, kuten kodin kansioon, kalustelaitteiden ohjekirjoihin ja kodin huolto-ohjeisiin.

Muuttajan muistilista ennen muuttoa

Sisäänmuuton yhteydessä on paljon muistettavaa. Sujuvamman muuton mahdollistamiseksi lue tästä tärkeimmät kohdat ja muutto hoituu jo paljon helpommin.

» Lue lisää

Ohjekirjat ja materiaalit

Huoneistokohtaiset ohjekirjat, talokansion ja muut materiaalit löydät sähköisesti täältä. Näiden tarkastelemiseksi tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka olet saanut muuttaessasi.

» Lue lisää

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Kun asumisen tarpeesi on muuttunut ja on aika muuttaa, voit tehdä vuokrasopimuksen irtisanomisen täältä. Sivulla on myös tärkeitä toimintaohjeita poismuuttavalle.

» Lue lisää

Loppusiivous

Vuokrasopimuksen päättyessä ennen poismuuttoa vuokralaisen tulee siivota asunto siten, että se on valmiina seuraavan asukkaan sisäänmuuttoa varten. Ohjeet löytyvät tästä.

» Lue lisää