Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

1 h + k + alk + ransk. parv. (27,5 m2)

Uusi upea kattohuoneisto Valionportissa

Historiallisen upea, arkkitehti J.V. Strömbergin vuonna 1907 piirtämä Valionportti rakennettiin alusta asti uudelleen kesällä 2017. Tässä jugend-tyylisessä hissikohteessa pääset nauttimaan 110-vuotisesta historiasta, mutta täysin uutena kohteena. Saneerauksen yhteydessä alkuperäisestä rakennuksesta jäi vain kivijalka ja yksi betoniseinä, kun talo käytännössä rakennettiin uudelleen moderniksi mutta vanhoja perinteitä kunnioittavaksi.

As Oy Kuopion Valionportti sijoittuu 650 m päähän Kuopion torista. Lähikaupat sekä Sataman ravintolat ovat heti saatavilla ulko-ovesta ulos astuttuasi. Kallaveden rantaan ja Väinölänniemen ulkoilumahdollisuuksiin on vain kivenheitto.

Tästä upeasta kohteesta tarjotaan vuokralle sisäpihan puoleinen rauhallinen ylimmän kerroksen yksiö (1 h + k + alk + ranskalainen parveke, 27,5 m2) upealla näkymällä keskustan kattojen yli Puijolle. Voit siis ihailla auringonlaskua iltaisin olohuoneestasi.

 

Ylimmän kerroksen yksiön pohjaratkaisuun kuuluu tupakeittiön lisäksi erillinen kylpyhuone ja laskevalla sisäkatolla varustettu nukkuma-alkovi. Pääset hissillä suoraan kotiovellesi. Huoneiston lähes 2,7 metrinen huonekorkeus olohuoneessa tuo avaruutta ja asumisviihtyvyyttä. Lisäksi käytettävissäsi on huoneistoon kuuluva varastokoppi sekä taloyhtiön yleinen ulkoiluvälinevarasto.

Pysäköintipaikkaa kohteeseen ei valitettavasti kuulu, mutta Satamakadun vapaa pysäköinti on käytettävissä heti viereisestä risteyksestä alkaen. Kohteen pohjaratkaisun näet oheisesta kuvasta.

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys (päivitettävissä nopeampaan).

Laadukkaat ja uudet pintamateriaalit

Kohteessa on lisäksi todella laadukkaat pintamateriaalit, mm. Karelia Natur Vanilla Matt -kolmisauvaparketti, keittiön taso hopeatammimelamiinia ja välitila maitolasia. Kylpyhuoneessa ylellisyyttä tuovat suuret valkoiset kaakelit sekä tehosteseinä.

 


(HUOM! Em. Kuvat viitteellisiä eivätkä varsinaisesta kohteesta. Keittiön välitilassa ei ole spottivaloja. Kohteen pintamateriaalit vuokralainen näkee paikan päällä erikseen sovittavalla näytöllä ennen vuokrasopimuksen solmimista.)

Loistotasoiset keittiökoneet

Täysin uudessa huoneistossa on luonnollisesti uudiskohdetasoinen keittiövarustus sisältäen mm. seuraavat integroidut kodinkoneet (kuvista poiketen keittiössä on rosteriset keittiökoneet mm. jääkaappi sekä liesituuletin)

 

Lisäksi keittiöön kuuluu rosterinen kiertoilmauuni, rosterinen integroitu liesituuletin sekä mikrohylly (tarvitset oman mikroaaltouunin).

Ja mikä näkymä

Olohuoneen ikkunasta ja ranskalaiselta parvekkeelta avautuu huoneistosta mahtava näkymä yli Kuopion keskustan kattojen. Voit ihailla Puijon tornia ja kesäistä auringonlaskua suoraan olohuoneesta ranskalaiselta parvekkeeltasi. Lisäksi huoneiston ikkunat ovat hiljaiselle ja avaralle, useamman uuden taloyhtiön muodostamalle sisäpihalle päin. Todellista ylellisyyttä Kuopion keskustassa.


 

Kuva-galleria

Sijainti 650 m päässä Kuopion torista!

Valionportti sijaitsee Satamakadun ja Niemenkadun risteyksessä, aivan vehreän Satamapuiston ja Kallaveden rannan tuntumassa . Lyhyet etäisyydet joka paikkaan:

 • Sale Satama 20 m (lähikauppa on todellakin aivan vieressä.)
 • Valintatalo 125 m
 • K-market Makasiini 150 m
 • Kauppakeskus Aapeli 750 m
 • Kuopion kaupunki Pääterveysasema n. 300 m
 • KYS Alavan sairaala 1,4 km
 • Minnan päiväkoti n. 400 m
 • Maljapuron päiväkoti n. 450 m
 • Snellmanin koulu n. 200 m
 • Pohjantien koulu n. 1,5 km
 • Kallaveden lukio n. 400 m
 • Kuopion aikuislukio n. 400 m

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 650€/kk (sis. 10 Mbit/s Internetyhteyden).